Hoe kan deze website me helpen veel geld over te houden op boodschappen?

Op deze website ben je al diverse tips en trucs tegen gekomen. Met name op de pagina 'Wat?'. Wil je meer tips en trucs? Dan zijn er 2 opties. 

Optie 1: Gratis Starten met Besparen 

Is besparen (Geld Overhouden) op boodschappen nieuw voor je? Of ben je er achter dat er meer te besparen valt, dan je nu doet?

Dan kan je wel een 'reisleider' gebruiken, die je de juiste stapjes, tips en trucs op het juiste moment laat zien. 

Een waardevol gratis programma voor de beginnende bespaarder, met veel tips en trucs, wat je op weg helpt.  


(Ter info: De meest effectieve manier om meer geld over te houden is om 'Starten met Besparen' te combineren met het Ebook hieronder)

 

"Via email coach ik je graag op weg naar snel en effectief meer geld voor leuke dingen".

Optie 2: Hét boek wat je absoluut wil hebben

Kom jij al in de buurt van slechts €15 per persoon per week aan boodschappen?(inclusief alle normale boodschappen, dus ook voor feestjes en visite) 

Zou je dichterbij dat lage bedrag per persoon per week uit willen komen? 

Ontdek dan de meer 30 methodes om geld over te houden via je winkelwagentje, die ik gebruik. (Wees niet bang, je hoeft ze niet allemaal tegelijk te gebruiken. Je kan het rustig opbouwen. Iedere methode heeft zijn eigen bespaarresultaat)

Meer over dit Ebook, zoals het verschil tussen een tip en een methode, bekijken? 

Wat zijn de duurste momenten van het jaar?

Juist: alle momenten dat het feest is of er visite komt. Met slimme recepten en ideeën tover jij luxe 4 gangen diners voor minder €2,50 per persoon en heerlijke traktaties voor een prikkie op tafel! Van taart tot gourmetavond, van uitgebreide 10-gangen BBQ (ook minder dan €2,50 p.p.)  tot hapjes bij de borrel. 

Goedkoper eten met inspirerende recepten

Heb jij ook zo'n standaardlijstje met gerechten die regelmatig bij jou op tafel komen? Wat nu als je eens een paar nieuwe, extra voordelige en verrassende favoriete gerechten aan dat lijstje toe zou kunnen voegen?  

Ebooks:  

 Geschikt voor iedere telefoon, tablet of computer. Geen e reader nodig.

Johanna (oprichter van meergeldvoorleukedingen.nl) schreef diverse successvolle  boeken over effectief Geld Overhouden via de Boodschappen in de praktijk. 

Alle onbekende tips, trucs en recepten waarmee jij net als Johanna veel meer geld over gaat houden.