De Goedkoopste Supermarkt van 2021 is bekend! (+ cadeautje voor jou)

Vertel, vertel..

De goedkoopste Supermarkt van Nederland bestaat niet

Een domper, maar eigenlijk ook heel logisch. Als de goedkoopste supermarkt van Nederland bestond, hadden we zeer waarschijnlijk maar 1 supermarktketen. Immers iedereen zou alleen daar maar heen willen. Ik kan je zo 12 redenen geven waarom de goedkoopste supermarkt van Nederland niet aan te wijzen is. Interessanter is de vraag:

Wat is de Goedkoopste Supermarkt voor JOU in 2021?

Die bestaat namelijk wel! En dit is nog niet het cadeautje wat ik je beloofde, dat komt straks. 

Ontdek nu eerst in 4 stapjes wat voor JOU de goedkoopste supermarkt is.


1) Maak een lijstje van de producten die je vaak koopt.

De lijst hoeft niet zo lang te worden, begin met zo'n 20 producten. Je kunt het altijd later nog aanvullen (Tip: maak het lijstje in je telefoon= altijd bij de hand).  

 

2)  Check de prijzen van alle winkels die voor jou dichtbij gelegen zijn en/of waar je online zou kunnen shoppen

Prijzen checken kun je grotendeels direct online doen, zelfs Aldi vermeldt tegenwoordig een deel van de prijzen online. Noteer de prijzen op je lijstje met een herkenningsletter van de winkel erachter. Bijvoorbeeld A = Aldi, AH = AH, J = Jumbo enzovoort. 

*Bij online shoppen spelen de verzamel- en bezorgkosten ook een rol. 


3) Vergelijk de prijzen per product. Je ziet direct welke producten, waar het goedkoopste zijn.

Dit lijstje geeft je het inzicht welke supermarkt voor de dagelijkse producten voor jou het goedkoopste is. Je kunt tevens per product bepalen of je daarvoor speciaal (eens in de zoveel tijd) naar die andere winkel gaat of niet. 


4) Shop jij het liefste alles bij elkaar in 1 winkel? 
Tel de bedragen voor al je favoriete producten per winkel bij elkaar op en vergelijk het totaalbedrag bij de verschillende winkels. Je ziet dan welke winkel voor jou het goedkoopste is op het moment van meten (prijzen kunnen wijzigen).
Laat voor een eerlijk vergelijk producten waarvan je in sommige winkels geen prijs hebt kunnen vinden, buiten deze vergelijking. 

Extra Slimme tips:

A)  Soms is het handiger een kiloprijs te noteren. 

Bijvoorbeeld als de verschillende winkels het product in verschillende hoeveelheden aanbieden. Zie foto van de pindakaasvergelijking.


B)  Bewaar je lijstje.

Het is slim om je lijstje te bewaren en over een paar maanden eens te kijken hoe het dan is, want de verhoudingen kunnen zomaar veranderen (is mijn ervaring). Supermarktprijzen wijzigen nogal vaak.

C)  Raadpleeg je lijstje op het moment dat je ergens een aanbieding ziet van een vergelijkbaar product.

Stel dat het huismerk zilvervliesrijst van Aldi voor jou de goedkoopste is en de Lassie variant is in de aanbieding bij AH. Je kunt dan direct checken of de AH aanbieding de moeite waard is voor jou of niet.

Algemeen vergelijk van supermarkten (cadeautje volgt hieronder)

Welke keten is de beste op een bepaald gebied? Vul eventueel aan met andere supermarkten bij jou in de buurt.

Cadeautje voor jou!

Tot €16,- korting op boodschappen 

Leuke bespaarstart in 2 stappen! + korting op heel veel andere bekende webshops, zelfs Aliexpress geeft 6% over de aankopen!

Stap 1 van 2

Sluit alle internet tabbladen behalve deze en meld je (100% vrijblijvend & gratis!) aan op CashbackXL ( Je steunt met je aanmelding bovendien het in de lucht houden van het gratis programma Starten met Besparen. Ook al maak je voorlopig geen gebruik van CashbackXL en zonder dat het jou iets kost. Alvast bedankt daarvoor namens alle mensen die gebruik willen maken van Starten met Besparen) . Meer info over CashbackXL vind je een stukje hieronder.

Stap 2 van 2

Ga (via CashbackXL) naar een online supermarkt die aangesloten is bij het programma. Maak een (nieuw) account en bestel zoals je gewend bent. Je bevindt je in dezelfde online winkel als altijd. 

Het verschil is dat er via deze weg extra korting wordt geregistreerd die je via CashbackXL zonder drempelbedrag kan laten uitbetalenHeel makkelijk zonder moeite snel verdiend! 

Ik ben zeker niet de enige die enthousiast is 

over CashbackXL. Danja is pas 3 maanden lid (bericht van begin januari) en nu al €82,61 te pakken met slechts enkele muisklikjes. 


Het is gewoon veruit de beste variant van dit soort sites omdat ze uitbetalen zonder drempelbedrag en je korting verloopt nooit. Je kunt dus ieder gewenst bedrag, hoe laag ook, meteen uit laten betalen. 


Vergelijkbare sites hebben allemaal een drempelbedrag en bij sommigen verloopt je korting zelfs als je niet snel genoeg aan een bepaald bedrag zit. 


De klantenservice reageert snel en is goed bereikbaar, al heb ik ze in de praktijk nog maar 1 keertje nodig gehad in vele jaren. 

CashbackXL is een betrouwbare partij waar je alleen maar voordeel bij hebt.

 CashbackXL is een website waarmee je korting kan krijgen bij allerlei bekende webshops. Er bestaan vergelijkbare initiatieven, maar dit is ver uit de prettigste. 

Korting op  supermarkten, electronica- en telefonieaanbieders, kledingzaken, schoenenwinkels en verzekeringsmaatschappijen.
Zelfs de bekende chinese Aliexpress geeft extra korting via CashbackXL!

(de meest actuele lijst van winkelketens die mee doen is te vinden op de website van CashbackXL)

Extra SLIMME TIP van Johanna:

"Gebruik de korting voor producten die óf niet vaak in de aanbieding zijn óf  kies voor dubbele korting met producten die juist nu in een goede aanbieding verkrijgbaar zijn. 

De Pluspunten van CashbackXL

  • Aanmelden is gratis. Geen addertjes onder het gras. Je gegevens worden niet doorverkocht.  
  • Eénmalig korting pakken is hier goed mogelijk. Geen drempelbedrag om iets uit te laten betalen. Je zit dus nergens aan vast en hoeft ook niet meermaals van de site gebruik te maken, voordat je de korting krijgt. 
  • Geen Spam. Emails kun je eenvoudig helemaal uit zetten in je account. De website is zeer overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Als je de emails uit zet, heb je nooit last van emails waar je niet op zit te wachten .
  • CashbackXL betaalt de opgebouwde korting snel uit. En zonder drempelbedrag. Dat betekent dat je het ook kan gebruiken om slechts 1x online te bestellen met korting via deze weg en de korting meteen na goedkeuring (het bedrijf waar je koopt, checkt of je inderdaad in aanmerking kwam voor de korting) kan laten uitbetalen.

  • Je korting verloopt niet.  Zoals je nog wel eens bij andere vergelijkbare aanbieders tegen komt. Het maakt dus niet uit hoe veel/weinig en hoe snel je spaart via deze website. 
  • Hoge kortingen ( tot wel €100+ ! ) te krijgen op allerlei producten van verzekeringen, telecom- en energieabonnementen tot bekende webshops en online boodschappen doen.
  • Handige extra: Je kunt de CashbackReminder instellen (hoeft uiteraard niet). Die geeft je een seintje als je op een site bent, waar je korting kunt krijgen, zodat je nooit een korting mist.
  • Zelfs superbudget website Aliexpress geeft 6% korting via deze weg!! 
  • Goede klantenservice. Goed en snel bereikbaar, nooit problemen in al die jaren dat ik hier nu bij zit.

Check op zijn minst of het wat voor je is

Meld je meteen aan bij CashbackXL en kijk welke supermarkten (of andere winkels) interessante korting voor je hebben via deze weg. Zorgverzekeringen geven  hier bijvoorbeeld vaak een flinke bonus.