De Goedkoopste Supermarkt van 2019 is bekend!

 
 

Jaaah, laten we daar met zijn allen naar toe gaan. 

Nee, wacht, ... ik heb iets beters! 


Als de goedkoopste supermarkt van Nederland bestond, hadden we zeer waarschijnlijk maar 1 supermarktketen. En zo kan ik je nog wel 12 redenen geven waarom in het algemeen de goedkoopste supermarkt van Nederland niet aan te wijzen is. 


Die redenen mag je uiteraard lezen, maar veel interessanter is het antwoord op de vraag: 

Wat is de goedkoopste supermarkt voor jou in 2019?

 
Ik ben hier immers om je te helpen met besparen op boodschappen en niet om je te vermoeien met leuke weetjes die niets opleveren..
 
 

Iedere supermarktketen heeft zo zijn eigen plus- en minpunten


In onderstaand schema zie je welke plus- en minpunten de verschillende ketens hebben. Je zou dit schema kunnen aanvullen met eventuele andere supermarkten die bij jou in de buurt zitten. 

 
 

Bovenstaand overzicht geeft je nog niet helemaal een antwoord op de vraag, welke supermarkt voor jouw de voordeligste is. Het geeft immers ook altijd een beetje een persoonlijk gevoel weer. 


Gelukkig is er een eenvoudige manier om er snel achter te komen, welke supermarkt nu écht voor jou de voordeligste is. 

 
 

Ontdek snel wat voor jou de goedkoopste supermarkt in 2019 is:


 1) Maak een lijstje van de producten die je vaak koopt. 


De lijst hoeft niet zo lang te worden, begin met zo'n 20 producten. Je kunt het altijd later nog aanvullen (Tip: maak het lijstje in je telefoon).  


 

2)  Check de prijzen van alle winkels die voor jou dichtbij gelegen zijn en/of waar je online zou kunnen shoppen


Prijzen checken kun je grotendeels direct online doen, zelfs Aldi vermeldt tegenwoordig een deel van de prijzen online. Noteer de prijzen op je lijstje met een herkenningsletter van de winkel erachter. Bijvoorbeeld A = Aldi, AH = AH, J = Jumbo enzovoort. 

 


3) Vergelijk de prijzen en je ziet direct welke producten, waar het goedkoopste zijn.


Dit lijstje geeft je het inzicht welke supermarkt voor de dagelijkse producten voor jou het goedkoopste is. Je kunt tevens per product bepalen of je daarvoor speciaal (eens in de zoveel tijd) naar die andere winkel gaat of niet. 4) Shop jij het liefste in 1 winkel? 

Tel de bedragen voor al je favoriete producten per winkel bij elkaar op en vergelijk het totaalbedrag bij de verschillende winkels.

Let op: Kies voor deze manier van winkel vergelijken de producten waarvan je prijzen hebt uit alle winkels. Immers als je bij Jumbo en AH van 10 producten de prijzen optelt en bij Nettorama of ALDI maar van 9 producten (omdat je van 1 product geen prijs kon vinden) dan klopt de uitkomst niet.  
Voorbeeldvergelijking Pindakaas. 

pindakaaspng

Extra Tips Goedkoopste supermarkt:B)  Soms is het handiger een kiloprijs te noteren. 


Bijvoorbeeld als de verschillende winkels het product in verschillende hoeveelheden aanbieden. Zie foto van de pindakaasvergelijking. C)  Bewaar je lijstje.


Het is slim om je lijstje te bewaren en over een paar maanden eens te kijken hoe het dan is, want de verhoudingen kunnen zomaar veranderen (is mijn ervaring).


D)  Raadpleeg je lijstje op het moment dat je ergens een aanbieding ziet van een vergelijkbaar product. 


Stel dat het huismerk zilvervliesrijst van Aldi voor jou de goedkoopste is en de Lassie variant is in de aanbieding bij AH. Je kunt dan direct checken of de AH aanbieding de moeite waard is voor jou of niet.

 Cadeautje:

In 2 stapjes €11,50 korting op boodschappen !


Stap 1

Sluit alle internet tabbladen behalve deze en meld je (natuurlijk vrijblijvend & gratis!) aan op CashbackXL Stap 2

Check welke supermarkten  een flinke korting geven via CashbackXL o.a. AH, Jumbo, Plus en Coop en mogelijk nog meer. De korting kan oplopen tot €11,50. ( Accepteer cookies als dat gevraagd wordt, dat is nodig om de korting te registreren)Stap 3

Ga (via CashbackXL) naar een online supermarkt, maak een (nieuw) account en bestel. De korting wordt nu geregistreerd en is snel verdiend. 

 
 
Slimme tip van Johanna: Gebruik de korting voor producten die óf niet vaak in de aanbieding zijn óf voor producten die juist nu in een goede aanbieding verkrijgbaar zijn. Dan heb je korting op korting en dus de hoogste besparingen!

CashbackXL is een betrouwbare partij waar je alleen maar voordeel bij hebt. 


  • Aanmelden is gratis. Eénmalig korting pakken is hier goed mogelijk. Je zit dus nergens aan vast. 

  • Emails kun je eenvoudig helemaal uit zetten in je account, dus nooit spam.

  • Ze betalen de opgebouwde korting snel uit en zonder drempelbedrag. Dat betekent dat je het ook kan gebruiken om slechts 1x online te bestellen met korting via deze weg. 
blijjpg

  • Hoge kortingen ( tot wel €100+ ! ) te krijgen op allerlei producten van verzekeringen, telecom- en energieabonnementen tot bekende webshops en online boodschappen doen.

  • Handig: De CashbackReminder instellen. Geeft een seintje als je op een site bent, waar je korting kunt krijgen, zodat je nooit een korting mist.
Ik heb er persoonlijk zeer goede ervaringen (besparingen!) mee.
 


Zoals met alle goede tips:

Ze werken alleen als je er iets mee doet! Dus kom op meldt je meteen aan bij CashbackXL, ook als je er verder nog even niets mee doet.

Neem daarna 5 minuutjes om een lijstje met vaak gekochte artikelen te bedenken en online de prijzen erbij te zoeken. Kost 1x enkele minuten van je tijd en je doet er maandenlang je voordeel mee!