Ook als je nooit bestelt bij Bol.com is dit een perfect voorbeeld van hoezeer ik je kan verbazen en blij maken met bespaaropties (ook voor boodschappen) die je nooit voor mogelijk zou houden. En het wordt nog mooier dan de14% korting bij Bol.com. Je krijgt er zelfs gemakkelijk de producten van je keuze gratis en geld toe! 

 

Zo krijg je ALTIJD tot 14% EXTRA korting op IEDERE bestelling bij Bol.com

 Ik vertel je graag hoe het werkt. (Gratis)

Superblij, het werkt perfect

"Nu alles zo duur geworden is, heb ik steeds minder geld voor cadeautjes. Mijn familie leest graag, dus ik bestel regelmatig een boek voor ze. Ze hebben ook af en toe een goede luierdeal bij Bol.  

Een extra korting tot wel 14%, die ook geldt over de boeken en de aanbiedingen, is zeker welkom en maakt weer een stukje van de hoge inflatie goed.  

Ben echt superblij met de kortingpakkers die ik van Johanna heb geleerd. Het werkt perfect!"

- Annelies, 34 jaar uit Bennebroek -

Zoek maar eens een...

..kortingscode van Bol.com en je krijgt alleen maar flauwe verwijzingen naar artikelen met een opruimkorting. Wat jij wil is een korting die geldt op alle producten die ze verkopen. Die codes bestaan niet. Maar de korting wel!! 

Ook extra korting op boeken 

Hoi, ik ben Johanna en ik ken meerdere leuke manieren waarmee je ALTIJD EXTRA korting krijgt op AL je bestellingen bij Bol.com. Ik deel ze graag met je, want het leven is al duur genoeg momenteel. 

Zoals Annelies al zei, krijg je ook korting op artikelen waar je normaal geen korting over kan krijgen. Deze korting komt bovenop kortingen en acties van Bol.com zelf en loopt op tot 14% extra korting op iedere bestelling. Tel uit je winst!

Schrijf je hieronder in dan vertel ik je precies hoe je ALTIJD korting krijgt bij Bol

  • 3 verrassende tips en trucs per email waarmee je tot 14% EXTRA korting op AL je Bol.com bestellingen krijgt, ook op boeken!
  • Handige download met korte en makkelijke stappeninstructies om de kortingen te activeren
  • De tool waarmee je nooit meer kan vergeten de extra korting te activeren, zodat je vanaf nu de extra korting altijd mee pakt
  • + BONUSTIPS: Slimme combinatie tips voor nóg meer kortingen bij Bol. Tot aan geld toe!!

*Je gegevens zijn veilig en worden alleen gebruikt om je de bespaarmanieren te mailen. Zie hier ons privacystatement.

Voortaan Extra korting op IEDERE bestelling bij Bol.com?

Of heb je je twijfels over mijn bespaarkennis? Schrijf je hierboven in en ontvang verbazingwekkende bespaarmanieren in je mailbox die je laten zien dat er zoveel meer mogelijk is dan je ooit kon bedenken.